Ohjeet Ampumaurheilukoulun maksun maksamiseen


Huom. ohjeissa lukee jäsenmaksu, samalla ohjeistuksella maksetaan myös Ampumaurheilukoulun maksu.

1 Mene selaimella osoitteeseen www.suomisport.fi ja klikkaa "Sisään Suomisport" -painiketta.

2. Anna sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Saat valitsemallasi tavalla joko linkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai koodin tekstiviestillä antamaasi puhelinnumeroon. Seuraa niiden mukana tulleita ohjeita ja pääset jatkamaan. Kirjautumislinkki tai tekstiviestikoodi on voimassa vain 10 min. Jos aika menee ohi, tilaa uusi linkki/koodi. HUOM! Alaikäisen lapsen huoltaja: käytä omaa yhteystietoasi, koska ensin sinun pitää luoda oma Suomisport-tili, jotta pääset luomaan alaikäisen lapsen tilin ja sen jälkeen maksamaan jäsenmaksun.

3. Jos sinulla ei ennestään ole Suomisport-tiliä, täytä lomakkeeseen tarvittavat tiedot ja klikkaa "Luo tili" -painiketta.

4. Luotuasi tilin näet omat tietosi, esimerkiksi lisenssitietosi myös muista lajeista.

5. Jos olet ostamassa jäsenyyttä huollettavalle lapsellesi, sinun täytyy lisätä lapsi omaan tiliisi klikkaamalla "Lisää lapsi" -painiketta ja antaa hänen tietonsa. HUOM! Älä laita lapsen tietoihin omaa sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroasi, vaan lapsen omat.Jos lapsella ei näitä ole, jätä kohdat tyhjiksi. 6. Kun olet kirjautunut palveluun, klikkaa sivun yläosan valikosta "Ostamaan".

7. Olet maksamassa jäsenmaksua eli ostamassa jäsenyyttä. Klikkaa "Jäsenyyden" -painiketta.

8. Seuraavaksi valitse "Lapselleni". Jos olet maksamassa lapsesi jäsenmaksua, etkä ole vielä luonut hänelle tiliä etkä liittänyt häntä omaan tiliisi, sen voi tehdä tässä.

9. Etsi listalta Toijalan Urheiluampujat.

10. Valitse kohta "Ampumaurheilukoulu 2019-20 + Seuran jäsenmaksu 2019"

11. Valitse haluamasi maksutapa ja rullaa sivun loppuun hyväksymään ehdot. Tässä hyväksyt sen, että tietosi Suomisport-palvelussa liitetään seuraan ja seuran pääkäyttäjä(t) pääsevät näkemään tietosija suorittamaan lainmukaisia jäsenrekisteritoimintoja, kuten seuraamaan jäsenmaksujen maksamista ja saamaan tarvittaessa yhteyden jäseniin. Kun olet hyväksynyt ehdot, pääset jatkamaan maksamiseen.

12. Maksamisen jälkeen tililläsi näkyy, että olet maksanut lapsesi Toijalan Urheiluampujien jäsenyyden. Seuran pääkäyttäjä(t) näkevät myös, että lapsesi on liitetty seuraan ja että olet maksanut jäsenmaksun.

13.Voit kirjautua ulos palvelusta.Tervetuloa tutustumaan mielenkiintoiseen harrastukseen!
Toijalan Urheiluampujat ry
Rainer Hirvonen
Lisätietoa: ampumakoulu@tua.fi rainer.hirvonen@gmail.com ampumakoulu@tua.fi